Instruccions de fàcil navegació:

Al final de cada entrada tens varies opcions interessants:
1. Si vols veure les entrades d'un tema en concret fes clic a l'etiqueta del tema. Experiments, Tema1. La matèria viva... Les etiquetes classifiquen les entrades del blog per temes així les pots endreçar segons el tema que t'interessi.
2. Si vols fer algun comentari a alguna entrada dient que t'ha semblat o fent alguna pregunta fes clic a comentari. També pots clicar al títol per escriure el comentari.

Link als EXPERIMENTS DELS ALUMNES

26/3/07

Parlem de drogues...

Parlar de drogues sempre és un pal, sobretot perque els adults intenten anar de guays i no paren de dir-nos que és dolent i tot aixó...

Les paraules Adult i NO moltes vegades, més que disuadïr, conviden. Per això a vegades necessitem que ens expliquin les coses d'una altra manera i que no ens ratllin!

El proper 18 d'Abril anirem a veure un espectacle diferent que intenta explicar-nos coses que donem per sabudes, coses que no sabem i coses que cal recordar sobre les drogues.



INFORMACIÓ
La millor manera d'evitar-se problemes és estar informat

Si consumeixes és important saber quins poden ser els efectes, com s'ha de consumir, perills...
Si no consumeixes és important està informat perquè no t'enganyin o et facin probar una cosa que no vols.

Facis el que facis INFORMA'T!!
Siguis com siguis INFORMA'T!!
Pensis el que pensis


DROGUES I COS

A Rubí, com a molts municipis de Catalunya, hi ha un Centre d'Orientació Sanitària (COS) al que hi pot accedir tothom qui vulgui per buscar informació o per solucionar algun tema de drogues, addiccions, problemes mentals...




El Centre d'Orientació Sanitària, està constituït pels següents dispositius:






COS Rubí: C/ Nou, 2808191 - Telèfon: 93 588 73 73e-mail: cos@ajrubi.es