Instruccions de fàcil navegació:

Al final de cada entrada tens varies opcions interessants:
1. Si vols veure les entrades d'un tema en concret fes clic a l'etiqueta del tema. Experiments, Tema1. La matèria viva... Les etiquetes classifiquen les entrades del blog per temes així les pots endreçar segons el tema que t'interessi.
2. Si vols fer algun comentari a alguna entrada dient que t'ha semblat o fent alguna pregunta fes clic a comentari. També pots clicar al títol per escriure el comentari.

Link als EXPERIMENTS DELS ALUMNES

21/5/07

GENÈTICA

Nou tema i nova informació. Aquest cop sobre genètica i evolució

Si aneu a l'enllaç de wikipedia trobareu tots els aconteixements importants en aquest camp. És una de les ciències més modernes i joves en l'actualitat i les aplicacions van des de la ciència ficció (clonacions, virus assassins, mutants...) fins a la vida quotidiana (els tomàquets, les nostres famílies, les malalties hereditàries...).



Lamark, Darwin i Mendel van ser els primers en investigar-ho per allà el segle XIX...

Lamark i Darwin van estudiar l'evolució de les espècies i Mendel va assentar les pautes de la genètica moderna. En aquella època la creença era que les coses apareixien del no res gràcies a la GENERACIÓ ESPONTÀNIA. Per entendre els experiments que la van desmentir us proposo el següent experiment:

Actualment sabem que res es crea ni es destrueix, sinó que tot es transforma.

Si el tema us interessa i voleu saber més aquí teniu un link sobre genètica i descendència. Perquè vosaltres, sou fruit de la evolució i de l'aportació genètica dels vostres pares. Quan es van fusionar els gàmetes dels vostres pares la major part del vostre físic i la vostra personalitat ja estava predeterminada genèticament.

FEU CLIK: LaGenètica.cat

Si parléssim del destí, en termes biològics parlaríem de genètica.
Fem d'investigadors: WEBQUEST GENÈTICA